PIIRTÄJÄ ON ONNEISSAAN

23.03.2012 - 21:26 / gonzo.


HOO! RIEMUN PÄIVÄ!!!! Uusimmassa Sarjainfo-lehdessä on kenes muunkaan minun sarjakuvani "Sarjakuvahahmojen salaiset seikkailut" arvostelu!! Oi onnea! Piirtäjä on myös haltioissaan, kuten kuvasta näkyy (ja kuuluu). Ja ?(miinus merkki)-sarjiskin on minun käsialaa! Vai sittenkin Piirtäjän?

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , , , , , , ,



6 vastausta - “PIIRTÄJÄ ON ONNEISSAAN”

  1. Ainur Kirjoittaa:

    Hurraa, onneksi olkoon (ja kiitos synttärionnitteluista)! Arvostelusta tuli tosiaan melkein yhtä hyvä mieli kuin sinun sarjakuvistasi, sillä ne ovat kyllä ihan omaa luokkaansa.

  2. gonzo Kirjoittaa:

    *punastuu* Voi kiitos! Yllätyin kauheasti arvostelusta, sillä huomasin sen vasta toisella lukukerralla eilen illalla! Kyllä nyt sain taas lisää motivaatiota piirtää sarjakuvia!:) Ehkä jonakin kauniina päivänä hahmoni saavat seikkailla ihka oikeassa albumissa, kunhan taitoni karttuvat!

  3. vmkl Kirjoittaa:

    Hieno juttu! Keväiset terveiset! t. Vesku

  4. gonzo Kirjoittaa:

    Kiitos Vesku! Ihanaa, kevät! Mitä sinulle kuuluu? Oletko piirrellyt sarjiksia? 🙂

  5. vmkl Kirjoittaa:

    Ihan mainiota kuuluu. Sarjiksia on tullu piirreltyä joo. Välillä oon laittanu jotain hämäriä juttuja tonne blogiini ;). Oon tässä lukenu silmät sumeessa ja pää pyörällä Marc-Antoine Mathieun “3 Secondes” -sarjista, joka on aika kovaa kamaa, jos tykkää. Tänään iski näköjään takatalvi, mutta siitä huolimatta huippua kevään jatkoa! 🙂

  6. gonzo Kirjoittaa:

    Kävin kurkkaamassa sun sarjiksia, hyviä olivat! 😀 Enpä ole tuota 3 Secondes-sarjista lukenut, löytyisköhän kirjastosta… jee, kesä tulla kohisee!!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus